Kundaliniyoga

Något av det mest fantastiska jag påbörjat 2017 var min resa inom Kundaliniyogans värld. Vilken fantastisk resa! Vi har sådan tur där jag bor att vi får ha fantastiska Linda Olsson på Hälsa för dig som håller ett yoga pass per vecka. Jag går även yoga på ett Kundaliniyogacenter lite längre bort minst en gång per vecka.

Kundaliniyoga är en form av yoga som fokuserar på att ta bort spänningar och blockeringar och få igång energiflödet igen. Jag har upplevt otroliga förändringar genom denna träningsform eller vad man ska välja att kalla det. Jag rekommenderar alla att pröva kundaliniyoga.

Det finns så många otroligt bra böcker i området och denna är en av mina favoriter.

Yoga

Just nu består mitt liv av just sömn, jobb, sömn igen, så ofta som möjligt åka på kundaliniyoga, äta, slappna av en stund i soffan för att sedan gå och sova igen.

Måndagar följer jag sonen på ridning och på helgen försöker jag umgås med barnen så mycket som bara möjligt! Värdesätter den tid jag kan och orkar få med barnen så enormt högt. Man värderar verkligen om sitt liv av sjukdom.

Tänker att detta är tillfälligt och att jag på detta sätt snart ska återfå min energi och slippa sova så mycket. Kundaliniyogan gör att jag klarar av några timmar på jobbet på ett sätt som jag annars inte gör. Tyvärr handlar sjukdom alltid om att orka med sitt jobb i första hand och inte om att orka ta hand om sina barn. Det känns på ett sätt som en sorg i bröstet att min kamp för att klara av jobbet ska gå ut över min tid med mina barn. Att min energi inte ska räcka till för mina barn utan att den alltid ska vara slut på vardagarna när jag väl får ta dom i min famn. Mina älskade barn som i min kropp och i mitt hjärta är mitt allt och det är även för er skull som jag kämpar så hårt för att just bli frisk och återfå min energi och hälsa.

Men vad som är mitt mål i allt detta är den lycka och framgång jag ser för min familj och för mig själv. Jag känner sorg en stund ibland men försöker begränsa den och välja att se det positiva med allt och att fokusera på målet. Det hjälper mig. Jag ser mina barn. Vår familj lycklig och frisk. Mig själv närmare mina mål och med mer tid för det som ger mig energi. Jag ser mig själv skriva mer. Jag ser mig leva närmare kundaliniyogan. Jag ser glädje och energi. Kärlek och framgång. Resor och natur. Lyckliga barnansikten. Självsäkra och trygga barn som väljer glädje över sorg. Ett levande hus fyllt till bredden av kärlek, trygghet och god mat.

Jag tror att man måste visualisera det liv man vill ha framför sig och leva i nuet. Inte tänka bakåt och se det jobbiga utan välja det positiva, fokusera på det, göra något varje dag för att komma närmare sitt mål och aldrig tro att något är omöjligt.

Meditation är verkligen något jag kan rekommendera och då är denna bok ett tips.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s