Varför denna hemsida…

Jag fick en ide för drygt en månad sedan att det jobbigaste för mig när jag blev sjuk var att man inte hade någon ork till att söka sig till saker eller veta vad man skulle ta sig till. För mig har det tagit enormt mycket tid att hitta olika saker att testa för min hälsa i kampen om att bygga upp det som blivit raserat. Jag har inte haft ork att söka och ej heller vetat om vad som fanns eller hur det kunde hjälpa mig. När jag hösten 2017 fann kundaliniyogan så förändrades mitt liv och sinne för alltid. Den lilla ork jag har över och bygger upp genom yoga och meditation har jag sedan använt till att hitta sådant som kunnat hjälpa mig i min resa. Jag har testat otaliga saker under detta år i den mån jag orkat.

Nu är min tanke att jag succesivt ska bygga upp denna hemsidan för alla er andra som är sjuka, orkeslösa, trötta eller bara vill förändra ert liv till något mer energifyllt och värdefullt. För att ni lättare ska finna tips och råd till olika platser, resor, workshops, kurser etc som kan ge kunskap, kraft och energi till att förbättra sin hälsa.

Tanken är att samla information och tips på ett ställe där man kan hitta saker för att stärka sin hälsa och skapa personlig utveckling. Inte behöva söka runt utan hitta en början där det finns tips och länkar till events och sidor som jag gillar och som på något sätt har hjälpt mig. Sen hoppas jag få tips på fler sidor och events som ni har blivit hjälpta av eller kanske något som ni har att erbjuda som ni vill att jag ska tipsa om.

Välkomna hit ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s