Att tänka på vad man äter…

Frukost
Frukost

Hur svårt är det inte? Att hela tiden planera, handla och tänka på vad man stoppar i sig. Och när man dessutom inte har varken ork eller lust. Vilken lyx det då är att få gå och sätta sig på cafe på beställa in en sådan här vegansk och glutenfri frukost 💖✨🙏 Det är lyx och magi!

Det är så viktigt vad vi stoppar i våra kroppar och det är så många faktorer att ta hänsyn till när vi försöker skapa en hälsosam och hållbar kosthållning för våra kroppar och vårt sinne.

Jag läser otroligt mycket om just detta och inser verkligen hur fel det kan bli om vi väljer fel diet som inte är anpassad för just din kroppstyp och personlighet. Det finns mycket att göra på området då all information och forskning behöver samlas och inte marknadsföras som om en viss diet skulle vara det bästa för alla människor när verkligheten säger något helt annat. Varje person är en unik sammansättning och behöver en unik plan.

Just nu tycker jag att det är så otroligt jobbigt att ta mig tid att laga den mat som min kropp behöver även fast jag vet att jag skulle må så mycket bättre. Det är så frustrerande att inte ha den rätta orken att kunna göra den skillnaden i sitt liv. Skillnaden mellan (trots allt) sjukdom och hälsa.

Men man gör ju trots allt alltid sitt vackraste 💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s