Att leva med utmattning del 1

Jag har bestämt mig för att utmana mig själv i sommar och börja prata mer om utmattning och vad det kan göra med en människa. Vad den har gjort med mig och vad den har lärt mig.
Jag tycker att det är sååå viktigt att vi börjar prata om verkligheten. Inte bara de lyckliga stunderna som vi gärna visar upp på facebook och instagram och bloggar. Utan även visar vad som händer på insidan. Det som ingen vet och det som ingen ser. Kampen, sorgen, smärtan och hjälplösheten när man inte längre kan styra sin kropp. När man rasat. När det inte längre räcker att gå och lägga sig tidigare för att man är trött. När tröttheten är totalt förlamande. När man inte längre orkar vara allt som omgivningen vill att man ska vara. Man orkar inte ens ta hand om sig själv. Att kroppen behöver såå enormt mycket vila och nya rutiner för att våga lita på mig igen och för att våga börja fungera igen. Och att även säga att det tar tid, tid, tid och såååå mycket vila, men det blir bättre. Jag har kämpat i tre år drygt och har kommit långt men har även mycket läkning kvar. Hjärntrötthet är en långdragen process. Det finns så mycket att berätta och säga om utmattning och alla följdsjukdomar som den medför. Många drabbas men få pratar om det. Våga prata om även det jobbiga ❤
Att vara småbarnsmamma och genomleva när kroppen så totalt sviker en så man tillslut inte ens vet om ska överleva och få se dom växa upp är en av de största smärtorna jag någonsin upplevt. Och inget i mitt liv är jag så rädd om och så tacksam över som mina barn. Även om jag inte alltid orkar med er så skyddar jag er med mitt liv, för alltid. Jag älskar er mest av allt och skulle göra allt för er ❤❤❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s