Tacksam

Sommaren påminner mig hela tiden om hur sprött livet är. Hur vackert livet är. Hur allt hänger ihop och hur vi inte kan vara utan någon del av det. Allt har en uppgift.
Varje dag ges något nytt liv och nya möjligheter. Vi växer i ljuset och vilar i mörkret. Livet är fantastiskt och jag är så tacksam för det. För alla möjliheter jag ges ❤ för alla fantastiska vänner och för min familj. Är det något som väcks till liv av osäkerhet och rädsla så är det tacksamhet 🙏 Jag är tacksam! 🙏❤ #tankar #tacksam #sommar #uppgift #ljus #vila #liv #möjligheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s