Vanliga livet

Nu närmar sig det ”vanliga livet” och allt vad det innebär. Mer tider att passa men samtidigt mer rutiner. Jag både längtar och inte vill. Har flera saker på gång som jag hoppas kommer ge mig mer livskvalitet och bättre hälsa samt en grund att stå på. Jag känner mig redo för hösten och ser fram emot mysiga kvällar och mycket yoga. Tid för fikastunder på cafe, skrivar stunder med en god kaffe eller te, turer till biblioteket med barnen, skogspromenader, god mat och levande ljus. Tid för reflektion och återhämtning av allt som gror inom oss. Få växa och vila. Andas och mjukna. Stärkas och grundas. En tid full av möjligheter väntar i mörkret. Vi får tid att förenas och bygga band både med oss själva och med varandra. 🙏🙏❤

#höst #mörker #yoga #tid #skriva #mysigt #växa #återhämtning #rutiner #hälsa #möjligheter #reflektion #förenas #sisterhood

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s