Hälsa

Är det något som jag fått kämpa otroligt hårt med de senaste åren så är det just min hälsa. Jag har varit mer sjuk på de senaste åren än jag varit hela mitt tidigare liv sammanlagt och blivit helt uttömd och nerkörd med utmattnings diagnos för 6 år sedan som resultat.

Jag har läst mycket om hälsa och sökt mig fram i hälsodjungeln och provat det mesta och det ska jag naturligtvis skriva och dela med mig om.

Det finns så otroligt mycket intressant och bra inom den alternativa vården som hjälpt mig otroligt mycket. Detta ska jag naturligtvis skriva om och berätta om hur just jag blivit hjälpt. Man måste sen alltid komma ihåg att det är olika för oss alla och att svaret på hälsa inte har samma svar utan alla har vi ett unikt svar som vi själva måste finna och söka oss fram till. Däremot så bör vi vara bättre på att dela med oss till varandra av våra framgångar och ge varandra tips.

Jag kommer att skriva om vad som inte funkat och vad som funkat för mig och min förhoppning är att det även kan hjälpa någon annan.

Havet