Om mig

Jag är en tjej som bor i de norra delarna av Sverige tillsammans med min man, våra tre fantastiska barn och våra underbara Ragdoll katter Lune och Toddy som blivit en stor hjälp för mig i min läkningsprocess.

Med andra ord så är jag en stolt trebarns mamma som försöker få ihop livet på alla möjliga sätt. Jag försöker hitta min väg tillbaka från autoimmuna sjukdomar och utmattningssymtom, utvecklas och inspirera andra. Jag försöker hitta en väg att komma närmare mina mål och drömmar. Jag skriver mycket som en del av min läkningsprocess. Jag vill nu göra något av allt jag skriver så tänkte att en blogg om personlig utveckling och allt som livet har att erbjuda. Många är vi som vill leva livet till max och att göra det utan att kompromissa med hälsan är mitt mål!

Jag har ett mål att vi kvinnor ska bli mycket bättre på hjälpa och stötta varandra istället för att döma varandra. Vi lever i en tuff tid med stor press och jag tror att vi behöver mer stöd och kärlek samt inspirera varandra till en bättre balans i livet men mindre krav och mer lust. Någon gång i livet så drömmer jag om att på något sätt få jobba med människor, personlig utveckling och inspirera andra till att ta rätt beslut för just hen att komma närmare sitt drömliv. Jag har en passion för att hjälpa andra samt att prata om det mesta gällande personlig utveckling och hur man kommer närmare att förverkliga sina drömmar.

Vid Havet