Yoga retrat på Kreta

För drygt en vecka sedan var jag på ett yoga retreat i Triopetra på Kreta. Det var heeeelt magiskt! En hel vecka för mig själv i solen med medelhavet runt mina fötter och ca 5 timmar kundaliniyoga per dag. Totally amazing!

Jag hade ingen aning om vad som väntade mig men veckan på yoga rocks var över alla förväntningar. Fantastisk vegetarisk mat, fantastiskt bad och underbart på alla tänkbara sätt. Blev utan baggaget i 4 dygn då flyget strulade till det men det gick hur bra som helst ändå. Fick skjuts till en affär att köpa det nödvändigaste och sen fick man helt enkelt inse att man behöver inte så mycket prylar, livet rullar på ändå. Det blev nästan något riktigt positivt.

Jag kan från djupet av mitt hjärta rekomendera att åka på ett yoga retreat. Jag kommer definitivt att åka på fler. Jag kommer naturligtvis att lägga upp tips på retreat här på sidan när jag hittar bra tips!

Resan jag åkte på var anordnad av Kundaliniyogainstitutet och Norrlandskundaliniyoga

Helt fantastisk resa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s